Het inschrijfformulier voor het Kelpieweekend 2020 van vrijdag 17 april t/m zondag 19 april.
Ga je mee? Vul dit formulier dan zo spoedig mogelijk in. Kosten staan bovenaan in het formulier.
Regel ook snel je overnachting! Op www.veluwshof.nl vind je alle huisjes. Het boeken gaat via email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Geef in je mail aan welk huisje je wilt boeken en vermeld duidelijk dat je met de Kelpieclub komt. Je mail wordt bevestigd en je krijgt in de mail de prijs van het huisje met daar een korting op berekent. Als je boekt via de website, dan krijg je de korting niet!!
 
 
Het thema voor het Kelpieweekend is....Kelpie EK 2020!!
 

KELPIEWEEKEND 2020

 

We hebben weer een geheel nieuwe locatie gevonden voor ons jaarlijks Kelpieweekend. Van 17 t/m 19 april zijn we te gast op Recreatiepark `t Veluws Hof in Hoenderloo  https://www.veluwshof.nl/

Een mooi park, met alle voorzieningen, ruime kampeerplaatsen rondom het evenementenveld en onze "feesttent", en genoeg keuze uit goede accommodaties. De accommodaties en kampeerplaatsen kunnen al geboekt worden. Het is raadzaam dit zo snel mogelijk te doen, aangezien het park al snel vol loopt voor deze periode. Op de website vind je alle huisjes, maar het boeken gaat via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef in je mail aan welk huisje je wilt boeken en vermeld duidelijk dat je met de Kelpieclub komt. Je mail wordt bevestigd en je krijgt in de mail de prijs van het huisje met daar een korting op berekent. Als je boekt via de website, dan krijg je de korting niet!! Het inschrijfformulier voor de AKC plaatsen we deze week apart op deze pagina.