Op zaterdag 12 januari 2019 hebben we onze AKC nieuwjaarswandeling gehouden en aansluitend de ALV van de Kelpieclub.

Mooie locatie: de wandeling met een aardig groepje leden, ook nieuwe leden die eens kwamen kijken bij de club - hartelijk welkom- ,ging door de mooie Lange Duinen in Soest. Het biedt een mooi stuk waar onze Kelpie sen andere honden lekker kunnen rennen met elkaar en dat deden ze!!

Tijdens het verzamelen op de parkeerplaats aan de Foekenlaan werden nog enkele paraplu's opgestoken, maar de wandeling verliep in een droge en prettige kelpiesfeer waarin lekker werd bijgepraat over van alles en nog wat. Zo kunnen enkele leden -nou ja enkelen...bijna 9 stuks- binnenkort hun pup ophalen bij kennel Jimboomba. Dat wordt weer een leuke puppie tijd en iets om naar uit te kijken. Verder is het fijn elkaar weer eens te zien en vooruit te blikken op bv. het Kelpieweekend dat in april wordt gehouden.

Alle wandelaars en honden, dank voor jullie komst en we zien elkaar weer snel bij een Kelpie-evenement.


 

Na de wandeling gingen we naar  familierestaurant ’t Jagershuis in Lage Vuursche voor de algemene ledenvergadering. Er waren enkele bestuurswisselingen. Zo is Bianca Nooteboom gekozen tot voorzitter van de club. Erik van der Pol stelde zich niet herkiesbaar en hij kan met (bestuurs) leden terugkijken op een mooie Club tijd. Hij bedankte allen voor die voorzittersperiode en wenst Bianca veel succes. Daarbij is Vita Monster-zij was al eerder gestopt met het secretariaat- nu officieel uit het bestuur getreden. Tevens komen Pieter Vierhout en Margreet de Hoogh als bestuurslid het bestuur versterken. Paul Koopal heeft in het bestuur de penningmeester taken van Evelien Jonker - zij was vorig jaar gestopt- overgenomen en Geard Scheuierman voert het secretariaat. Kortom we wensen het nieuwe bestuur veel succes met alles!
Er zijn nog wat foto's genomen om kennis te maken met alle (nieuwe) bestuursleden, die zeker ook op Facebook terecht zullen komen. Volg het.

Naast het bestuur heeft Anja Smit, zij was al eerder gestart, in de evenementencommissie plaatsgenomen. We hopen dat zij met leden fantastische ideeën tot uitvoer kan brengen voor en door leden van de Club. Aan initiatief geen gebrek en zij ziet met jullie uit naar ideeën voor activiteiten van de Kelpieclub. Geef het door!

Altijd gezellig zo'n Club ALV. Wie wilde bleef nog een hapje mee-eten. Proost op een mooi Kelpie jaar!